Izabrani predsjednici HSP-a u Obrovcu i Poličniku

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Nastavljeno utemeljavanje podružnica pravaša u Zadarskoj županiji
Spremi smo za preuzimanje vlasti u gradovima i općinama, poručio je Mate Lukić
Bit će kandidat HSP-a za gradonačelnika Obrovca - Antonio Vrkić

Vrijeme stagniranja Obrovca mora stati, a novi mladi ljudi moraju preuzeti grad te mu udahnuti natrag život, kazao je Antonio Vrkić, predsjednik HSP-a Obrovac koji je izabran na osnivačkoj skupštini ove organizacije. Vrkić će ujedno biti kandidat HSP-a za gradonačelnika Obrovca.
Na izbornom zboru su izabrani su dopredsjednici podružnice, Mladen Korparić i Sanda Vrkić, tajnica Marija Čaušević. Anka Mičić i Željko Mičić su također potvrđeni za izvršni odbor ove podružnice, dok je na čelu nadzornog odbora Mario Zelenika.
Osnovana je i podružnica HSP-a Poličnik koja će također samostalno nastupiti na lokalnim izborima. Predsjednik je Zlatko Surać, općinski vijećnik Poličnika. Izabrana su i sva ostala tijela ove podružnice.
U Benkovcu je počelo formiranje mladeži HSP-a nakon dolaska velikog broja mladih članova s ovog područja te je povjerenikom imenovan Matko Petrović.
- Radimo jako veliki posao u svim gradovima i općinama, ozbiljni smo i stojimo iza svojih riječi. Dokazali smo se u dosadašnjem radu. U ovim teškim uvjetima gradimo respektabilnu priču, jer ljudima trenutačno nije do politike i stranaka, a mi na dnevnoj bazi zaprimimo desetak zamolnica. Mladi su preuzeli stranku i odgovornost. Spremi smo za preuzimanje vlasti u gradovima i općinama, poručio je Mate Lukić, povjerenik HSP-a za Zadarsku županiju.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno