Radovi na Novom Bokanjcu kreću 1. ožujka

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Shema radova na aglomeraciji
Radovi na Bokanjcu i Novom Bokanjcu vrijedni su 201 milijun kuna, a ukupno će se u starom i novom naselju raditi na 42 ulice, u kojima će se ugraditi 19.332 metara gravitacijskog cjevovoda, 1.810 metara tlačnih cjevovoda, dvije crpne postaje te priprema za 1.400 kućnih priključaka
Izvođač je objavio planiranu dinamiku radova radi lakšeg snalaženja u prometu

Izvođač radova na vodno-komunalnoj infrastrakturi na Bokanjcu i Novom Bokanjcu, Strabag, napravio je shemu prema kojoj će se odvijati radovi. Istovremeno će se raditi u četiri zone, a kako bi ljudi bili informirani na vrijeme te kako bi se lakše odvijao promet, donosimo raspored planirane dinamike najavljenih radova. Podijeljeni su u dvije faze.

U fazi 1 planira se raditi u Prilazu Andrije Konca od 3. ožujka, u Prilazu Josipa Torbarine te na Putu Vrela od 15. ožujka.

U drugoj fazi prvog dana u ožujku počinju radovi u Ulici Marijane Radev, od križanja s Ulicom Franje Franceva do križanja s Ulicom Grgura Budislavića. Nadalje, u Ulici Željka Markovića, od križanja sa Ulicom Franje Franceva do križanja sa Ulicom Grgura Budislavića planira se raditi od 20. 3. ožujka, a na Poljani Dragutina Gorjanovića – Kranbergera od 15. ožujka. Naposlijetku, u Ulici Grgura Budislavića planiran je početak radova 26. svibnja.

Radovi na Bokanjcu i Novom Bokanjcu vrijedni su 201 milijun kuna, a ukupno će se u starom i novom naselju raditi na 42 ulice, u kojima će se ugraditi 19.332 metara gravitacijskog cjevovoda, 1.810 metara tlačnih cjevovoda, dvije crpne postaje te priprema za 1.400 kućnih priključaka. Ova dva zadarska kvarta prva su od 28 u kojima će se raditi, a nakon grada Zadra, radit će se u Kožinu i Petrčanima. Sve to radi se u okviru »Projekta poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Zadar-Petrčane« vrijednog 567 milijuna kuna, a od toga je 313 milijuna kuna bespovratnih sredstava EU.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno