Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Kup Grada Biograda 2012.

08.04.2012. 22:00
Kup Grada Biograda 2012.


I ove godine Športsko ribolovna udruga Podlanica iz Biograda na moru organizirala je  tradicionalni ribolovni turnir pod nazivom “Kup grada Biograda 2012.” Ovogodišnji osmi po redu turnir održan je u subotu na lokacijama duž biogradske obale.
U natjecanju je sudjelovalo 68 mladih ribića u dobi od dvanaest do 21 godine , raspoređenih u tri natjecateljske kategorije. Nastupili su članovi ŠRD Zubatac iz Zadra, ŠRD Sipa iz Benkovca, ŠRD Škarpina iz Banja,  Tribunja te domaćini. Nakon službenog isteka vremena stručno povjerenstvo proglasilo je najuspješnije natjecatelje i pobjednike ovog turnira.
Tako je prvo mjesto u  kategoriji U-12 osvojio Enco Kotlar iz Zubatca, drugo mjesto pripalo je Nini Kotlar također članici zadarskog Zubatca, a treće Luciji Habenšus iz Sipe. U kategoriji U-16 prvo mjesto osvojio je Marko Ivić član Sipe, drugi je bio Stipe Bačić iz Tribunja, a treći Enzo Jelić iz biogradske Podlanice. U trećoj kategoriji U-21 najuspješniji su bili zadarski ribiči te je prvo mjesto osvojio Anđelo Kosović, član Zubatca, dok je drugo pripalo njegovom klupskom kolegi Ninu Jukiću, a na trećem se našao Jere Brzić iz Podlanice.
Organizatori natjecanja zadovoljni su odazivom i rezultatima a ponajviše činjenicom da  iz godine u godinu vlada sve veće zanimanje mladih, a zahvaljujući tom povećanom zanimanju biogradska Podlanica osnovala je i Malu ligu ribolova.