Podnesite zahtjev za izdavanje otočne iskaznice putem sustava e-građani

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Obavijest otočanima
Korisnici elektronskim putem mogu podnijeti zahtjev za izdavanje otočne iskaznice za osobu ili za vozilo te će putem sustava e-građani biti obaviješteni o statusu svog zahtjeva
Zvonko KUCELIN
Otočani zahtjev za izdavanje otočne iskaznice za povlašteni prijevoz mogu podnijeti putem sustava e-građani

Agencija za obalni linijski pomorski promet obavještava otočane da zahtjev za izdavanje otočne iskaznice za povlašteni prijevoz mogu podnijeti putem sustava e-građani.
Elektronička usluga podnošenja zahtjeva za izdavanje otočne iskaznice dostupna je na poveznici https://www.otocna-iskaznica.hr te na službenoj stranici Agencije za obalni linijski pomorski promet. Usluzi će se također moći pristupiti i direktno preko portala e-Građani odabirom usluge iz kategorije Promet i vozila.
Korisnici elektronskim putem mogu podnijeti zahtjev za izdavanje otočne iskaznice za osobu ili za vozilo te će putem sustava e-građani biti obaviješteni o statusu svog zahtjeva. Korisnik za uspješnu obradu zahtjeva prije popunjavanja zahtjeva online treba imati izvršenu uplatu u državni proračun za izdavanje otočne iskaznice (65,00 kn za izdavanje otočne iskaznice za osobu i 80,00 kn za iskaznicu za vozilo) kao i skeniranu fotografiju za osobni dokument (dimenzija 35 mmX 45 mm) koja će se aplicirati na otočnu iskaznicu za osobu. Otočna iskaznica će korisnicima biti dostavljena u poštanski ured koji odaberu prilikom podnošenja zahtjeva, a u roku od 20 dana od dana odobrenja zahtjeva.
I dalje će se zahtjevi zaprimati u poštanskim uredima. Za tehničku podršku ili prijavu problema korisnici se mogu obratiti na kontakt telefon 0800 0440 (Radno vrijeme kontakt centra: pon-pet od 08:00-16:00) ili na e-mail adresu za prijavu problema: podrska@otocna-iskaznica.hr.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno