Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Seljačka tržnica Zadarske županije u subotu počinje s radom

09.04.2020. 08:49


Teško je bilo povjerovati da ćemo adventske kućice vidjeti u Zadru i za Uskrs. Ali svjetska kriza uzrokovanom SARS-CoV-2 (korona virus) proizvela je i čudnije pojave. Inicijativa predvođena Gradom Zadrom, Tržnicom Zadar d.o.o, Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije AGRRA-om te Udrugom OPG-a Volim domaće omogućila je da se Seljačka tržnica Zadarske županije vrati i to na staroj lokaciji ispred trgovačkog centra Supernova, ali u novom ruhu. Prodaja se neće odvijati sa štandova već za to unaprijed pripremljenih adventskih kućica.
Zahvaljujući zajedničkom djelovanju gradske tvrtke, županijske razvojne agencije i udruge proizvođača te potpori trgovačkog centra Supernova Seljačka tržnica otvora svoja vrata i dovodi proizvođače opet k vama. Naravno uz sve mjere predostrožnosti potrebne kako bi se prodaja odvijala u sigurnom uvjetima te prema uputama stožera civilne zaštite.
Ove subote 11. travnja možete posjetiti Seljačku tržnicu Zadarske županije, u kupovini proizvoda držite potreban razmak te na taj način potaknuti lokalnu proizvodnju i uživati u svježim sezonskim proizvodima.