Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Matea Kedžo i Bruno Zubčić miss i mister maturanata

08.05.2011. 22:00
Matea Kedžo i Bruno Zubčić  miss i mister maturanata


U svečanoj atmosferi restorana Arsenal,  održana je u petak maturalna  zabava učenika Gimnazije Vladimira Nazora. Ovom je događaju nazočilo ukupno 175  učenika triju razreda opće i isto  toliko jezične gimnazije. Za zabavu pobrinuo se poznati zadarski bend Modus za kojeg je  ravnatelj Rade Šimičević kazao  da je već provjereno zaslužan za  dobar štimung i zagarantirano  dobru zabavu.
– Ovom prilikom želim zahvaliti roditeljima koji su nam  dali svoju djecu te smo izuzetno  zahvalini da, sada na završetku  njihova srednjoškolskog školovanja, možemo reći da nismo  imali s njima problema. Nadam  se da će postignute rezultate  moći upotrijebiti tijekom narednog školovanja. Također,  zahvaljujem profesorskom zboru koji ih je vodio tijekom četiri  godine, dodao je Šimičević.  Pred gimnazijalcima su pripreme za polaganje završnog dijela  državne mature.
– Sada je vrijeme zabave i  trebamo ih pustiti da uživaju jer  će uskoro morati uzeti knjigu u  ruke te krenuti u nove životne  izazove, a s koliko uspjeha – to  ćemo još vidjeti, dodao je na  kraju ravnatelj.
Kao što je već poznato, svaka  maturalna večer obogaćena je  nizom zabavnih sadržaja. Tradicionalno birala se najljepša  maturantica i maturat, a lentu  su ponijeli Matea Kedžo i Bruno  Zubčić. Najbolje plesno umijeće na podiju pokazali su Šime  Gospić i Ivana Turčinov. Također, održana je lutrija, a dobitnik glavne nagrade doznat će  se u školi.