Otvorena nova općinska zgrada

Slika korisnika admin
Velimir BRKIĆ
Sandra Vukić

U nazočnosti više stotina mještana Vrsi i Poljica svečanom ceremonijom, svećeničkim blagoslovom i velikom pučkom feštom otvorena je nova općinska zgrada, veliki turistički ured i multimedijalna dvorana. Riječ je impresivnoj katnici površine 320 metara četvornih koja se izgradila na mjestu bivše "zubarove kuće" i Turističke zajednice, tik do stare škole izgrađene 1900. godine.

Prvu fazu izgradnje izvodila je tvrtka Pogorilić promet iz Novalje, a drugu radnici općinskog komunalnog poduzeća. Vrijednost projekta iznosi 1,5 milijuna kuna.

- Nove, suvremene prostorije bit će u službi i mještana i turista, u uvodnom slovu je kazala Sandra Vukić, načelnica Općine Vrsi.

Pritom je najavila kako će odmah po premještanju iz stare u novu zgradu porušiti unutrašnjost stare zgrade i izgraditi dvije multimedijalne dvorane. U zgradi su i prostorije Dječjeg vrtića Vrška vila, do nove školske godine u potpunosti će se renovirati.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika kapetan
i ponovo se nešto što treba služiti svima koristi u predizborne svrhe...za svaku pohvalu...a mi samo plješćimo i radujmo se...