Longin: U zgradu Zavoda za hitnu medicinu uselit će se neke županijske tvrtke

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika valentinam
Kolegij župana
Zoran Škrgatić rekao je kako su već imali nekoliko upita za dosadašnju zgradu Poliklinike, koja bi se, nakon preseljenja, trebala prodati
Zvonko KUCELIN
Župan Božidar Longin i dožupan Šime Vicković

Bibijana Baričević, pročelnica Upravnog odjela za financije i proračun pročitala je na kolegiju župana proračun Zadarske županije s proračunskim korisnicima, kojih je 64, te su ukupni prihodi iznosili 826,8 milijuna kuna, dok su ukupni rashodi 797,6 milijuna kuna, iz čega stoji da je višak prihoda 58,7 milijuna kuna.

Pročelnici su, osim izvješća ustanova koje su pod Županijom, prihvatili i ostale točke dnevnog reda među kojima je nacrt prijedloga zaključka o prihvaćanju Izvješća Povjerenstva za nadzor nad radom mrtvozornika, kao i prijedlog odluke o davanju suglasnosti Srednjoškolskom đačkom domu Zadar za uređenje soba sa sanitarnim čvorovima, što je istaknuto kao imperativ.

Također je odlučeno da će se uskoro raspisati javni poziv za prikupljanje prijava fizičkih osoba za sufinanciranje mjera energetske obnove obiteljskih kuća na području Zadarske županije u 2018. godini, a prihvaćen je i prijedlog rješenja o osnivanju i imenovanju Povjerenstva za provedbu postupka javnog natječaja za kreditiranje obiteljskog smještaja "Welcome" na području Zadarske županije. 

Zoran Škrgatić rekao je kako su već imali nekoliko upita za dosadašnju zgradu Poliklinike, koja bi se, nakon preseljenja, trebala prodati.

- Imali smo usmene ponude, ali pisma namjere još nismo dobili. Ovih dana formirat ćemo povjerenstvo koje će raspisati natječaj te odabrati najbolju ponudu za Zavod, najavio je Škrgatić.

- Nakon što se Zavod za hitnu medicinu preseli iz sadašnjih prostora u Polikliniku u  stare prostore bi se trebale preseliti neke županijske tvrtke kako bi se smanjili  troškovi najma, te kako bi se u tim prostorima objedinile, najavio je župan Božidar Longin.

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno