Provale u stanove i trgovine

Slika korisnika anamarijabilan
POLICIJSKE VIJESTI
arhiva Zadarski list
Otvorena je sezona provala i krađa

U vremenu od srpnja prošle godine do 08. svibnja u Gračacu, nepoznati počinitelj je provalio u stan u vlasništvu 43-godišnjakinje, odakle je otuđio štednjak, televizori i mikser.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa utorka na srijedu u Slivnici Gornjoj, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio cigarete i razna alkoholna pića.

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe. 

Protekli vikend u Biljanima Donjim, nepoznati počinitelj je iz skladišta trgovačkog društva otuđio aparat za zavarivanje.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Jučer ujutro u ulici Bleiburških žrtava u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik 72-godišnjaku.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

U ponedjeljak poslijepodne u ulici Akcije Maslenica u Zadru, nepoznati počinitelj je iz trgovine trgovačkog društva otuđio tri parfema.

Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe. 

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno