Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Provale u stanove i trgovine

09.05.2019. 07:45
Provale u stanove i trgovine


U vremenu od srpnja prošle godine do 08. svibnja u Gračacu, nepoznati počinitelj je provalio u stan u vlasništvu 43-godišnjakinje, odakle je otuđio štednjak, televizori i mikser.
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.
Sa utorka na srijedu u Slivnici Gornjoj, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio cigarete i razna alkoholna pića.
Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe. 
Protekli vikend u Biljanima Donjim, nepoznati počinitelj je iz skladišta trgovačkog društva otuđio aparat za zavarivanje.
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.
Jučer ujutro u ulici Bleiburških žrtava u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik 72-godišnjaku.
Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.
U ponedjeljak poslijepodne u ulici Akcije Maslenica u Zadru, nepoznati počinitelj je iz trgovine trgovačkog društva otuđio tri parfema.
Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.