Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Ples pod kišobranima uvertira za Millenium jump

Autor:

08.06.2008. 22:00
Ples pod kišobranima uvertira za Millenium jump


25. srpnja na rivi će se opet održati poznati spektakl Millenium jump. Pripreme će trajati tri mjeseca, a program će biti dopunjen novim događanjima između skokova, od kojih će jedan biti i Millenium dance
Jučerašnja iznenadna i nepoželjna jutarnja kiša nije spriječila skupinu Zadrana u pripremi za drugi Millenium jump.
Na rivi se našla rasplesana skupina koja je pod vodstvom Elle Dušević, iako pod kišobranima, na iznenađenje prolaznika otplesala svoju prvu probu za spektakl koji će se ovoga ljeta održati na zadarskoj rivi.
– Ovo je prva proba na otvorenom prostoru za Millenium dance. Naime, 25. srpnja na rivi će se opet održati poznati spektakl Millenium jump. Pripreme će trajati tri mjeseca, a program će biti dopunjen novim događanjima između skokova, od kojih će jedan biti i Millenium dance koji priprema Ella Dušević, pojasnio je Neven Stojaković.
Ono po čemu je ovaj ples uistinu poseban jest činjenica da u ovoj skupini nisu prisutni samo mladi ljudi, odnosno, sudeći prema dosadašnjem uvriježenom mišljenju, isključivo djevojke. Naime, skupini Elle Dušević pridružile su se različite generacije ljudi pa i oni možda pomalo netipični plesači.
Najistaknutiji među njima bili su Grgo Peronja, direktor Odvodnje, i Danijel Rimanić, pobjednik treće sezone Big Brothera.
– Cilj ovog plesa je pokazati da svatko može plesati, a bitna je samo volja, želja i dobro raspoloženje. Stoga smo se i ja i Danijel kao osobe koje su poznate, ali nikako po plesanju, a i jedna starija baka, rado odazvali pozivu i odlučili dati svoj doprinos ovoj akciji. Iako nisam bio siguran da ću moći pohvatati korake i biti usklađen s ovim mladim djevojkama, obećao sam pokušati i to sam i učinio, kazao je Peronja.