Završni godišnji susret polaznika Dječjeg vrtića Cvrčak iz Posedarja

Slika korisnika admin
Velimir BRKIĆ

Djeca iz Dječjeg vrtića Cvrčak iz Posedarja su pokazala roditeljima i rodbini što su sve u pedagoškoj godini uvježbali i naučili sa svojim vrijednim i uvijek veselim odgajateljicama. Oprostili su se i od predškolaca koji od prvih dana rujna postaju prvašići i sjedaju u školske klupe OŠ Braće Ribar Posedarje i šest područnih škola.

- U predškoli je bilo 35 djece a u vrtiću je boravilo ukupno 75 djece, kazala je Ana Milić, ravnateljica DV Cvrčak.

Osim ravnateljice-odgajateljice Milić, o djeci su se brinule njezine kolegice Marta Bonato, Marijana Maričić, Branka Matković i Ida Belas Klanac te pedagoginja Gordana Žuvela, viša medicinska sestra Anita Dežmaj, kuharica Marija Zurak kao i spremačica Zdravka Zurak.

Zajedničkim nastupima s roditeljima kroz pjesmu, glazbeno scenske prikaze i malom olimpijadom na obližnjem nogometnom igralištu Gordan Demo, djeca su se oprostila od vrtića i svojih odgajateljica koje su im s puno  emocija dodijelile diplome i zaželjele uspjeh u budućem životu sa svojim roditeljima i učiteljima.

Tri grupe djece: Leptirići, Bubamare i Lastavice su pred punom tribinom napunjenu sa svojim najdražima i najmilijima su s puno dječje razdraganosti i spontanosti pjevala, recitirala i plesala.

Nakon što se Zrinka Brkić u ime roditelja zahvalila odgajateljicama i svim djelatnica na nogometnom travnjaku se održala mini olimpijada. U razigranom ozračju sve su igre bile zanimljive, posebice potezanje konopa, štafeta s knjigom na glavi, trčanje s jajem u žlici, trčanje u vrećama u paru s jednim od roditelja štafeta te mali nogomet.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno