"Burza hrane" - specijalizirani portal koji povezuje kupce i proizvođače hrane na području Hrvatske, Slovenije, Njemačke, Austrije i EU

Slika korisnika valentinam
Kako najjeftinije, najjednostavnije i najbrže do proizvoda i kupaca hrane?
Pod sloganom "Brzo, svježe, jednostavno" Burza hrane dnevni je sajam domaće hrane i pića na internetu, jedini hrvatski internetski portal za domaće kupce i proizvođače
Burza hrane je jedini hrvatski internetski portal za domaće kupce i proizvođače

Kako najjeftinije, najjednostavnije i najbrže do proizvoda i kupaca hrane? Odgovor ima "Burza hrane" - specijalizirani portal koji povezuje kupce i proizvođače hrane na području Hrvatske, Slovenije, Njemačke, Austrije i EU. Startali su s radom 15. travnja 2013. godine te se u pet godina rada isprofilirali kao jedan od najučinkovitijih u domeni svojih aktivnosti.

Pod sloganom "Brzo, svježe, jednostavno" Burza hrane dnevni je sajam domaće hrane i pića na internetu, jedini hrvatski internetski portal za domaće kupce i proizvođače. 

Putem portala povezuju se domaći proizvođači hrane i pića s kupcima kao što su restorani, hoteli, caterinzi, specijalizirane trgovine, domaćinstva... zapravo svi zainteresirani pojedinci za lokalne namirnice. 

A upravo to je aktualni trend u domeni hrane u svjetskim razmjerima gdje se sve više i više cijene namirnice koje dolaze iz susjedstva, od poznatih proizvođača no dakako i od svih ostalih, ovisno o željama korisnika portala.   

Na stranicama se nude i pretražuju proizvodi u 16 kategorija: bilje i začini, jaja, gljive, masti i ulja, meso, mliječni proizvodi, žitarice, ribe, prirodna kozmetika, sjeme i sadnice, voće i mnogi drugi proizvodi. No to nije sve, putem ovog portala mogu se pronaći i informacije o sajmovima, recepti kao i drugi korisni savjeti. 

Portal trenutno broji preko devet tisuća registriranih proizvođača i kupaca na području Hrvatske, Njemačke, Austrije i Slovenije. Putem ovog portala proizvođači dobijaju priliku direktno komunicirati s potencijalnim kupcima, uskladiti se cjenovno i kvalitetom te skratiti svoj distribucijski kanal. Time izbjegavaju posrednike, veleprodajne kupce, maloprodajne marže i jasnije dobijaju sliku o potrebama tržišta. Značajno se smanjuju troškovi marketinga, a proizvođači postaju cjenovno konkurentniji na tržištu. Portal je poslovni alat kupcima i proizvođačima bez obzira da li su veliki ili mali. I jedni i drugi mogu prezentirati sebe i svoje proizvode. Klijenti imaju svoj profil na kojem mogu kreirati sadržaj o sebi i dinamički ga mijenjati. Na dnevnoj bazi se može pregledavati tko potražuje, što potražuje i po kojim cijenama. Klijenti imaju opciju obavjesti o potržnji i ponudi putem sms-a ili emaila. Web adresa portala je: www.burzahrane.hr, a mail: info@burzahrane.hr .

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 2.3 (6 glasova)