Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

VIDEO: Sanella Bačić objavila novi singl i spot “Ako se još jednom zaljubim”

09.06.2018. 11:40
VIDEO: Sanella Bačić objavila novi singl i spot “Ako se još jednom zaljubim”


Ovih d​ana premijerno je objavljen novi singl i spot "Ako se još jednom zaljubim" mlade zadarske pjesnikinje i glazbenice Sanelle Bačić. Pjesma je ljubavne tematike, popraćena modernom produkcijom u dinamičnom ritmu koja će zasigurno oduševiti Sanelline fanove. 
Tekst pjesme govori o ljubavnim razočaranjima i neuspjesima te šalje poruku imaginarnoj muškoj osobi kako od nje za njega bolje nema kao što i sam tekst refrena kaže: "Neka te druga grli, za mnom ćeš proliti sto litara krvi, jer od mog dodira, usana sve tvoje vene … vjeruj neka te druga čuva, za mnom ćeš proliti sto litara suza a ja pustiti ni jednu neću za našu sreću".
Pjesma je izašla iz glazbene radionice Kristijana Rahimovskog autora glazbe koji zajedno sa Sonjom Buljan potpisuje i tekst.
Autor aranžmana i odlične produkcije je Filip Gjud.
Spot je sniman u Zadru u režiji Jerka Marića a sve trenutke snimanja spota ovjekovječila je Ana Lončarić.
U spotu je glumila Antea Lucin, Sanellina kćer koja se u nekoliko kadrova pojavljuje sa električnom gitarom i Vedran Supičić koji se pojavljuje u ljubavnim scenama. 
Styling je ovog puta odredila sama Sanella, za make up se pobrinula Ivana Bugarija a za frizuru je zaslužan zadarski frizerski salon " Hair for life".
Sanella vjeruje kao će i ova pjesme poput "Čvora" i "Zar je moguće" pronači svoj put do srca publike.
Pjesmu i spot možete pogledati i poslušati ovdje.