Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Slabiji nego lani

Autor: Viktor Bogut

08.07.2008. 22:00
Slabiji nego lani

Foto: Filip BRALA



Sigurno je da nećemo imati toliko iskusnih igrača kao u prošlim sezonama. Dio juniora će biti priključen prvoj momčadi, tako da je izvjesno da ćemo biti nešto slabiji, barem na papiru – istaknuo je trener Borika Tihomir Bujan
U Borik-Puntamici i dalje ništa novo. S mlađim igračima igra se Županijska ljetna liga, a momčad vodi nitko drugi nego trener prve momčadi Tihomir Bujan.
– Željeli smo mladim igračima dati priliku da se pokažu na terenu. Liga je dobra, ima dosta kvalitetnih i iskusnih igrača. Kroz ovo natjecanje dobit ćemo djelomičnu sliku o pojedinim igračima i njihovim mogućnostima – objasnio je Bujan, istaknuvši da će dio tih igrača biti članovi prve momčadi. Ipak, s obzirom na odlaske Tomislava Dražovića i Ante Đuguma te neizvjestan status Ive Pavića, Ivana Čulara i Antonija Bilića, manje-više je sigurno da će momčad u idućoj sezoni biti slabija nego ona lani.
– Sigurno je da nećemo imati toliko iskusnih igrača kao u prošlim sezonama. Dio juniora će biti priključen prvoj momčadi, tako da je izvjesno da ćemo biti nešto slabiji, barem na papiru.
Mate Mrva, Miro Dundov, Marino Jurjević, Ante Dević, Marko Žorž i Ivica Grgurević ostaju u klubu. Što je s igračima koji još nisu riješili status?
– Bilić, Pavić i Čular traže novu sredinu i bolju priliku. Trenutačno još nije ništa riješeno. Postoji mogućnost da dio njih i ostane u Boriku.
Suradnja sa Zadrom?
– Definitivno moguća. Poznato je da i Zadar trenutačno slaže momčad, tako da smo mi tu na čekanju. Također dosta toga ovisi hoće li se ili neće formirati druga momčad i koji će igrači tamo igrati. Nažalost, do početka kolovoza neće biti konkretnijih novosti.