Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Dijana Grancarić nova glasnogovornica

Autor: Suzana Bandić

08.07.2010. 22:00
Dijana Grancarić nova glasnogovornica


Dijana Grancarić, sutkinja kaznenog odjela Županijskog suda u Zadru jučer je izmjenom godišnjeg rasporeda postavljena za glasnogovornicu tog suda.
Grancarić je do kolovoza prošle godine, kada je uz Marijana Bitangu izabrana za županijskog suca, radila u Kaznenom odjelu Općinskog suda u Zadru.
Na mjestu glasnogovornika zamijenila je Antuna Klišmanića, koji je uz predsjedničku dužnost obavljao i glasnogovorničku još od 2002. godine. Kako doznajemo, upravo na Klišmanićevu inicijativu, ta se smjena i dogodila, a kako nam je kazao, razlog tome je ponajprije u obimu njegovih poslova.
– Mišljenja sam da će kolegica Grancarić kvalitetno obavljati taj posao, a ja ću u buduće imati više vremena posvetiti se nekim drugim, za sud bitnijim, poslovima – kratko je komentirao Klišmanić. Kako je upravo on još prije dvije godine angažirao ročišnike informatičke struke raspoređene na sud kroz program civilnog služenja vojnog roka koji su izradili informatičke programe i pridonijeli ažurnijem vođenju sudske dokumentacije, statistika i slično, za očekivati je nove pomake i novitete na zadarskom Županijskom sudu.