Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Kalmeta: Tko istinski želi dobro Zemuniku, glasovat će za HDZ

Autor: Velimir Brkić

08.07.2010. 22:00
Kalmeta: Tko istinski želi dobro Zemuniku, glasovat će za HDZ

Foto: Velimir BRKIĆ



U nedjelju se u Općini Zemunik Donji održavaju prijevremeni izbori za zemuničko Općinsko vijeće. U prepunom atriju osnovne škole u četvrtak navečer zemunički HDZ je u na predizbornom skupu svojim članovima i simpatizerima predstavio kandidacijsku listu HDZ-a koju predvodi tehnolog Ivica Šarić, voditelj rasadnika “Piket” Hrvatskih šuma u Zemuniku.
Nakon načelnika HDZ-a Josipa Marušića zemuničko Vijeće od nedjelje će imati i HDZ-ovu većinu u Vijeću, ustvrdio je Šarić pozivajući sve da svoj glas daju HDZ-u i zajednički ostvare cilj da Zemunik postane istinsko središte Ravnih kotara. Svi oni iz HSP-a i HSS-a koji su dali ostavku i doveli nas u nepotrebne troškove opet su se kandidirali za Vijeće, apsurdno, podsjetio je Šarić koji je kazao da je Zemunik uvijek bio uz HDZ te da će ta stranka tu i pobijediti.
– Mi smo momčad koja pobjeđuje, mi se trudimo za svoj Zemunik, ustvrdio je Berislav Krnčević, predsjednik općinskog HDZ-a.
Nakon što se riječima podrške nazočnima obratio župan Stipe Zrilić, uz veliki aplauz nazočnih ministar Božidar Kalmeta je poručio kako Zemuniku najviše treba politički mir kako bi što prije izgradili pothodnik ispod piste Zračne luke, sportsku dvoranu…
– Nije svejedno tko će u nedjelju pobijediti. Tko istinski želi dobro Zemuniku glasovat će za HDZ. A ako ne onda neka nam Bog pomogne, zaključio je Kalmeta s tvrdnjom kako će u nedjelju navečer sa županom Zrilićem doći u centar Zemunika proslaviti uvjerljivu pobjedu HDZ-a.