Mladen i Krešo: "Obranili smo boje Zadra!"

Slika korisnika admin
PIXSELL
Primijetili smo i kako je Mladen u "splitskom izdanju" proteklog vikenda izgledao bolje nego inače - Mladene, samo tako nastavi!

Mladen Grdović s osvojenim prvim mjestom za interpretaciju i drugom nagradom publike za pjesmu "Tu se nosi bila boja" te Krešimir Perović s nagradom za najboljeg debitanta za pjesmu "Tu san rođen", jedina su dva zadarska predstavnika na ovogodišnjem splitskom festivalu koji su se u Zadar vratili s nagradama.

- Nije bilo lako, ni proći selekciju jer je na natječaj došlo više od 400 pjesama, a niti osvojiti nagradu. Konkurencija je bila jaka pa sam zato jako sretan da sam, evo, uspio obraniti boje mog Zadra. Posebno mi je drago što je pjesmu "Tu se nosi bila boja" prepoznala publika, što sam zahvaljujući njima osvojio Srebrenog galeba, ispričao nam je Grdović. Dakako, zadarskog pjevača razveselila je i nagrada za najbolju interpretaciju pa se ove godine neće moći žaliti da je pjevač s najviše drugih nagrada.

Festivala će sigurno biti i za mladu nadu zadarske zabavnoglazbene scene - Krešimira Perovića. On je ove godine već nastupao na dva festivala, na MIK-u i Splitu, a u pripremi su i Šibenske šansone i Opuzen.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno