Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

U stravičnoj prometnoj nesreći smrtno stradao šezdesetogodišnjak iz Selina

09.07.2018. 10:20
U stravičnoj prometnoj nesreći smrtno stradao šezdesetogodišnjak iz Selina


 Vozač automobila Volvo zadarskih registarskih oznaka, 60- godišnjak iz Selina, smrtno je stradao u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 12 sati na državnoj cesti D8 (Jadranska magistrala) u mjestu Posedarje.


 


On se 500-tinjak metara prije odvojka za Vinjerac  u pravcu Masleničkog mosta sudario s Fiat doblom vukovarskih registracija koji je od siline udara izletio zadnjim krajem s kolnika na kamenje, a  na njih je u trenutku sraza  naletio još jedan Fiat doblo zadarskih tablica.  Vozač zadarskog Fiata prošao je gotovo neozlijeđeno te je iz automobila  izišao kad je na mjesto nesreće došao tim Hitne medicinske pomoći, no  Zadranin (32) koji je upravljao Fiatom jedne vukovarske tvrtke, zadobio  je teške ozljede, a iz smrskanog automobila nakošenog na kamenje uz  cestu izvukli su ga vatrogasci. On je prevezen u Opću bolnicu Zadar gdje  je zadržan na liječenju.




 


Vozač Volva po svemu sudeći je prešao u suprotni trak zbog zdravstvenih problema pa je naložena obdukcija kako bi se utvrdilo što se dogodilo i od čega je preminuo, a neslužbeno se moglo čuti kako je tijekom  vožnje imao srčani udar. 


 


Budući da se nesreća dogodila na dijelu Jadranske magistrale gdje je s  obje strane uz kolnik povišen teren, za vrijeme očevida koji je trajao dva i  pol sata policija je vozače u Posedarju preusmjeravala na zaobilazne  pravce. Oštećene automobile s prometnice je uklonila vučna služba.