»Oči sudbine« otvaraju vrata rubnih područja znanosti

Slika korisnika mkvanja
Prva knjiga novog zadarskog autora Maria Huljeva
Knjiga je nastala nakon autorovog susreta s Violetom Burić, najmlađom europskom vidovnjakinjom
Arif SITNICA
Mario Huljev novi je zadarski autor s područja alternativnih znanosti

Prošli je vikend u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar održana promocija knjige »Oči
sudbine« autora Maria Huljeva. Riječ je o prvoj Huljevljevoj knjizi, nastaloj, kako je to naglasio na početku događanja, nakon susreta s Violetom Burić, najmlađom europskom vidovnjakinjom. Huljev je okupljene upoznao s vlastitim traganjima za odgovorima koje je tražio u Crkvi i u svijetu oko sebe, traganjima za spoznajom koja su ga dovela i do spomenute Burić.

- Ovo je biografska knjiga protkana brojnim pričama hrabrih ljudi koji su sa mnom podijelili svoja iskustva razgovora s Violetom, naglasio je autor i dodao kako »Oči sudbine« otvaraju vrata rubnih područja znanosti te približavaju čitateljima fenomen vidovitosti.
- Pisao sam ju na osnovi osobnih iskustava stečenih kroz posljednjih četiri godine susreta s Violetom, istakao je Huljev.
»Oči sudbine« posvetio je, kako je informirao okupljene - svim agentima ljubavi i neustrašivim sanjarima, dodavši i to kako je nastojao izbjegnuti bilo kakvo svrstavanje pojedinca u skupine koje ga/ju ograničavaju u potrazi za istinom.
Na predstavljanje je došla i Burić, kao gost iznenađenja, a njena je pojava doslovno oduševila prisutne pa je druženje potrajalo preko predviđenih sat i pol. Publika je imala brojna pitanja, Huljev je i potpisivao knjigu, a o svemu što se taj dan doađalo u Knjižnici pričalo se i dugo nakon promocije.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno