Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Uskoro gradnja zgrade Hitne pomoći

Autor: Dragana Glavočić

08.08.2008. 22:00
Uskoro gradnja zgrade  Hitne pomoći

Foto: Adam VIDAS



U povodu obilježavanja dana Općine Kali održana je svečana sjednica Općinskog vijeća kojoj su nazočili načelnik Tino Vidov, predsjednik Općinskog vijeća Ivica Blaslov, dožupani Đani Bunja i Josip Miletić, saborska zastupnica Nevenka Marinović, gradska vijećnica Renata Peroš, ravnateljica Doma zdravlja Zadarske županije Renata Bek, ravnatelj Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu Tihomil Maštrović te načelnici susjednih općina.
U svom govoru načelnik Općine Kali Tino Vidov iznio je pregled svih započetih planova kao što su radovi na novom ulazu u mjesto, čija se vrijednost procijenjuje na 3,5 milijuna kuna, s tim da će biti uložena još dva milijuna kuna. Predviđa se da će radovi biti završeni na jesen. Od iznimne važnosti bit će izgradnja zgrade hitne pomoći u kojoj će biti smještena stomatološka ambulanta.
Za daljnji razvoj najribarskije općine u Zadarskoj županiji od iznimne važnosti su i pristanište u uvali Batalaža vrijedno tri milijuna kuna, te ribarska luka u Lamjani, u čiju je izgradnju uloženo 20 milijuna kuna.
Nakon održane sjednice priređen je prigodni domjenak.