Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Grgo i Šime Vukić najprecizniji

08.08.2011. 22:00
Grgo i Šime Vukić najprecizniji


U organizaciji Boćarskog kluba Vrsi na boćarskom centru Stara Mirila prošli vikend održan je tradicionalni ljetni turnir parova u boćama. Prvo mjesto pripalo je Grgi i Šimi Vukiću koji su u neizvjesnom finalu rezultatom od 13:12 pobijedili Emila Ćošića i Željka Glavana. Treće mjesto osvojili su Renato i Antonio Maraš koji su bili bolji od Željka i Antonia Klečine, pobijedivši ih rezultatom 11:10. Nagrade i medalje najboljima uručio je Ivica Nemarić Popić, koji je također bio zadovoljan ishodom turnira.
– Drago mi je što smo i ove godine ogranizirali natjecanje parova u boćama. Sve je prošlo onako kako smo i planirali. Nadao sam se većem odazivu sudionika, ali bez obzira na to gledatelji su imali priliku uživati u vrhunskom boćanju. Zahvaljujem se svim sudionicima, a pobjednicima čestitke – zaključio je Nemarić.
Zadovoljan pobjedom bio je i Šime Vukić.
– Na početku smo imali malu tremu znajući kako smo za protivnike dobili dva dobra igrača. U nastavku smo se malo razbudili i počeli igrati bolje te smo u pokazali kako se znamo nositi s kvalitetnim protivnikom. Zasluženo smo pobjedili i ponosan sam što sam sudjelovao na turniru – podvukao je Vukić.
Nakon završenog turnira svi sudionici okupili su se oko stola te su uživali u dobroj spizi koju je pripremio Điđi Maraš.


Sudionici turnira


Renato Maraš, Antonio Maraš, Željko Klečina, Luka Klečina, Ivan Nemarić Popić, Ante Nemarić, Marko Nemarić, Ivan Perinić Prce, Emil Ćošić, Željko Glavan, Šime Vukić, Grgo Vukić, Ivica Maraš Raro i Ive Modrić.