Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Oliver Dragojević pjeva na Kolovarama

08.08.2011. 22:00
Oliver Dragojević pjeva na Kolovarama


Oliver Dragojević i grupa Delfini ovog četvrta s početkom u 23 sata nastupaju na plaži Kolovare. Sveukupno će u prodaju biti pušteno 1500 ulaznica, a bina će biti postavljena na plaži pored Hitch bara u čijoj organizaciji se održava koncert, najavljeno je na jučerašnjoj novinskoj konferenciji održanoj u tom klubu.
– Pokušat ćemo napraviti neki vizualni dio nešto drugačiji od svakidašnjeg. Dio plaže će biti dekoriran. U slučaju kiše koncert se prebacuje za drugi dan, a svima onima koji ne budu moći doći bit će osiguran povrat novca, kazao je Božo Škara, dodajući kako zasad odaziv ide super. S obzirom na poveći broj posjetitelja koji bi te večeri trebali pristići na plažu Kolovare, organizatori su osigurali dovoljan broj štandova s pićima, kao i sanitarnih čvorova.
Ovisno o tome kako će proteći ovaj dogovor radit će se planovi i za daljnje projekte, budući da to ovisi i o volji onih koji daju koncesiju:
– Već smo ranije pokušavali organizirati nešto, ali nismo uspjeli dobiti odobrenje. Ovaj put koncesija nam je odobrena, no dalje ćemo vidjeti, kazao je Šime Miletić.
Oliver Dragojević i Dupini će započeti s koncertom u 23 sata. Njihov program trebao bi trajati do jedan sat u noći, no vrata Kolovara otvorit će se i ranije, u 21 sat. Poslije koncerta zabava se nastavlja u Hitch baru gdje će se krenuti s već uobičajenim programom R’n’B confusion.
Cijena ulaznice u pretprodaji (Hitch bar, agencije Aquairus i A&R) je sedamdeset kuna, dok će na dan koncerta iznositi devedeset kuna. Organiziran je i VIP brod Barba Ive s kojeg će se po cijeni od 150 kuna moći s mora uživati u koncertu, uz za to pripremljen catering. Sveukupno 170 ulaznica je na raspolaganju za tu ponudu.