Ozlijeđenima u sudaru priskočio medicinski tim U-19 reprezentacije

Slika korisnika valentinam
Prometna nezgoda u Murvici Donjoj
Na sreću sudionika sudara, upravo u tom trenutku na groblje je autobusom stigla mlada hrvatska nogometna reprezentacija U-19 položiti vijence na grob Hrvoja Ćustića
Vedran SITNICA
Na mjesto nezgode odmah su se uputili članovi medicinskog tima reprezentacije

Tri automobila i jedan kamion sudjelovali su jučer u lančanom sudaru koji se dogodio preko puta groblja u Murvici Donjoj. Na sreću sudionika sudara, upravo u tom trenutku na groblje je autobusom stigla mlada hrvatska nogometna reprezentacija U-19 (koja u srijedu u Zadru igra s Italijom) položiti vijence na grob Hrvoja Ćustića te je njihov medicinski tim odmah priskočio pomoći ozlijeđenima s kojima su ostali dok nisu stigli policija i hitna pomoć.

- Ljudi su bili u šoku, ostali su sjediti u automobilima, a k njima su odmah potrčali liječnik i fizioterapeut mlade reprezentacije koji su vjerojatno procijenili stanje i razgovarali s ozlijeđenima do dolaska hitne pomoći, ispričao nam je jedan od svjedoka nesreće.

Glasnogovornik zadarske policije Elis Žodan rekao je kako će se okolnosti nesreće utvrditi očevidom, a na svu sreću u sudaru nije bilo teže ozlijeđenih.

- U prometnoj nezgodi koja se dogodila u 11.20 sati na području Murvice Donje sudjelovala su tri osobna i jedno teretno vozilo stranih i domaćih registracijskih oznaka. Radilo se o vožnji u slijedu, odnosno lančanom sudaru, a sve okolnosti bit će utvrđene policijskim očevidom, rekao je Žodan, dodajući kako su dvije osobe, vozač i putnik iz jednog osobnog automobila, stari 75 i 77 godina, zatražile liječničku pomoć no radi se o lakšim tjelesnim ozljedama.

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 1 (1 glasova)