Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

PREGOVARAJU S POTENCIJALNIM KANDIDATIMA U iščekivanju novih pojačanja

09.08.2020. 09:14


Iz Košarkaškog kluba Sonik Puntamike za ponedjeljak u 19 sati u dvorani Jazine najavili početak priprema za sljedeću sezonu. Bit će to i prilika i za službeno predstavljanje novog trenera Hrvoja Vlašića. Unatoč službenom početku priprema, koji je najavljen za ponedjeljak, Puntamičani su već cijeli tjedan aktivni i u Jazinama se odrađuju odlični treninzi većinom s juniorima.- Iza stručnog stožera i igrača je prvi tjedan rada, a vodstvo kluba već neko vrijeme intenzivno pregovara s potencijalnim kandidatima za popunu rostera – objavili su iz zadarskog premijerligaša.
– Kroz ovaj tjedan smo započeli s radom u dvorani Jazine, ali tek s našim juniorima i u toj skupini mladih igrača tražit ćemo one koji će se pridružiti seniorskom sastavu. Trener Vlašić bi trebao povesti pripreme sljedeći tjedan i u hodu će popunjavati roster s novim igračima. Od lanjskog sastava sigurna su četvorica igrača: Palčić, Petani, Cvitković i Jošić dok je vrlo blizu ostanku i Vito Barbaroša. Tu bazu nadogradit ćemo s nekoliko naših juniora i s novim igračima koje ćemo nadamo se uspjeti dovesti tijekom prvog dijela priprema – kazao je prije nekoliko dana sportski direktor Pero Perić koji je potvrdio da ipak dres Puntamičana neće naredne sezone nositi veteran Šime Špralja.
– Kad je riječ o Špralji vrlo je izgledno da on ipak neće više igrati tako da ćemo pod košem tražiti neko drugo rješenje. No, svi ti nekakvi detalji vezani za igrački kadar iskristalizirat će se u narednom razdoblju, a sigurno će velikog utjecaja u svemu tome imati i mišljenje stručnog stožera na čelu s trenerom Hrvojem Vlašićem i njegovim pomoćnikom Stipom Kulišem – kazao je za kraj Perić.
Sonik-Puntamike imala je solidnu prošlu sezonu pod vodstvom Šime Kraljevića koji je i vratio Puntamičane u HT Premijer ligu. Sonik nije imao problema da ostvari ostanak u ligi, što je i bio primarni cilj. Ove sezone je izgledno da će roster doživjeti određene promjene, a u idućim danima i tjednima se očekuje dolazak nekoliko novih igrača.