"Pao" i vozač pljačkaša koji su pucali na zadarsku policiju

Slika korisnika admin
Fabio ŠIMIĆEV

Četvrti član albanske skupine koja je proljetos pljačkala po Zadru te se nakon oružanog sukoba s policajcima dao u bijeg, konačno je dolijao. Temeljem interne policijske tjeralice on je prije dva tjedna pronađen na području Zagreba, nakon čega je prepraćen u Istražni centar u Zadru. U petak ga je u nazočnosti odvjetnika određenog mu po službenoj dužnosti, Ive Brkića, ispitao Županijski državni odvjetnik.

Trojica njegovih kompanjona iz skupine u kojoj je on imao ulogu vozača, još od konca ožujka krate dane iza zidina zadarskog zatvora, a pritvor im je, zbog mogućnosti da na slobodi ponove kaznena djela ili pobjegnu budući da imaju albansku putovnicu, još jednom produljen.

Trojicu iz četveročlane skupine u dobi od 21 do 30 godina policajci su uhitili 21. ožujka, nakon čega im je tada određen jednomjesečni pritvor. Sumnjiči ih se da su u siječnju, veljači i ožujku na području Zadra i Sukošana, počinili devet razbojništava u prodavaonicama i benzinskim postajama, ali i za dva kaznena djela teškog ubojstva u pokušaju na štetu policijskih službenika.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno