Uhićeni kukljički provalnik i dvojica mlađih lopova

Slika korisnika admin
PIXSELL

Troje lopova privedeno je pravdi, a njihova nedjela mogla bi uskoro stići i primjerena kazna. Policijski službenici I. policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je, tijekom veljače, u Kukljici, provalio u kuću u vlasništvu 52-godišnjakinje te otuđio motornu pilu vrijednu oko tisuću kuna. Na teret mu se stavlja i pokušaj provale iz ožujka ove godine u kuću u vlasništvu 73-godišnjaka u istom mjestu.

Posla su imali i policajci II. policijske postaje Zadar koji su dovršili kiminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom i 26-godišnjakom osumnjičenima da su u petak, u ugostiteljskom objektu, u Ulici Ivana Skoka u Zadru, otuđili sat, novčanik i mobitel u vlasništvu 31-godišnjaka. Protiv njih se podnose kaznene prijave Državnom odvjetništvu koje će dalje postupati.

A ni učestala privođenja provalnika i lopova ne sprječavaju nove da okušaju svoju sreću. Za sad nepoznati počinitelj provalio je u proteklih nekoliko dana, na Putu Pudarice u Zadru, u drvarnicu u vlasništvu 37- godišnjaka te otuđio bicikl vrijedan nekoliko tisuća kuna. Istu materijalnu štetu pretrpio je i 30-godišnjak kojem je bicikl ukraden iz Ulice Zadarskog mira 1358 u Zadru, u protekla dva tjedna.

Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu, a policija traga za biciklima i lopovima.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno