Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Zavod za hitnu medicinu dobio pet novih kombija

09.10.2019. 07:34
Zavod za hitnu medicinu dobio pet novih kombija


Problemi s nedostatkom vozila u Zavodu za hitnu medicinu Zadarske županije, zbog čega su proteklih mjeseci teško bolesni pacijenti ostajali bez usluge sanitetskog prijevoza konačno su riješeni. Vozni park Saniteta u sklopu Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije dobio je pet novih specijaliziranih, odnosno kompletno opremljenih kombija. Budući da ih je putem javne nabave, koja je rezultirala i potpisivanjem ugovora 2. travnja s talijanskom tvrtkom naručeno ukupno 11 te je najavljena skora isporuka preostalih šest, to će svakako pridonijeti kvalitetnijoj organizaciji prijevoza bolesnika, a posebice onih koji moraju u druge gradove na terapije ili pretrage.
Ovih je dana, kako smo doznali, riješen i problem na koji su na konferencijama za medije ukazivali sindikalisti iz te ustanove. Zaposlenici su konačno dobili i nove uniforme.
Zaposlenici su ukazivali i na nedostatak reda u Zavodu i loše međuljudske odnose. Ovih dana došlo je i do promjena u Upravnom vijeću kako smo to već i najavljivali u Zadarskom listu. Umjesto Stipe Bjeliša za predsjednika je izabran Vlado Kovačević pa se sada radnici nadaju da bi on mogao uvesti red kako bi sve na dobrobit zaposlenika ali i korisnika usluga normalno i bez poteškoća funkcioniralo.