Gosti se rado vraćaju u destinaciju sjajnih domaćina

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
Edukacije za male iznajmljivače
Interes i odaziv iznajmljivača pokazuju svjesnost naših domaćina o nužnosti trajnog educiranja, unapređenja vlastite ponude i neprekidne usmjerenosti na brigu o gostu, istaknula je Kadija te dodala kako je Zadarska županija poznata kao destinacija sjajnih domaćina u privatnom smještaju
Svi sudionici edukacije dobili su Certifikat AP+

U organizaciji Turističke zajednice Zadarske županije, a u suradnji sa Savjetovalištem za obiteljski smještaj Interligo d.o.o., za male je iznajmljivače s područja Zadarske županije održano ukupno 6 besplatnih edukacija i to od 4. do 6. listopada 2021. Dio je to aktivnosti za iznajmljivače-članove kluba kvalitete Welcome, projekta označavanja kvalitete obiteljskog smještaja Zadarske županije kojeg Turistička zajednica Zadarske županije provodi godinama, a ukupno je nazočilo preko 170 malih iznajmljivača.

Povodom održanih edukacija direktorica TZ-a Zadarske županije Mihaela Kadija ukazala je na njihovu važnost.

- Interes i odaziv iznajmljivača pokazuju svjesnost naših domaćina o nužnosti trajnog educiranja, unapređenja vlastite ponude i neprekidne usmjerenosti na brigu o gostu, istaknula je Kadija te dodala kako je Zadarska županija poznata kao destinacija sjajnih domaćina u privatnom smještaju zbog kojeg nam se gosti i desetljećima vraćaju.

Prve dvije edukacije održale su se 4. listopada u Zadru i Starigradu Paklenici, 5. listopada u Ninu i Biogradu, a u Benkovcu i Pagu 6. listopada.

Predavači su kroz dvosatno predavanje iznajmljivače upoznali s nizom tema zanimljivih upravo u ovom periodu nakon odrađene sezone - teme koje se odnose na ulaganje i znanje potrebno tijekom godine do sljedeće sezone, poput potreba gostiju, posebnih interesa, prilagodbe smještaja, upravljanja troškovima i cijenama, online marketinga, i slično. Propisi i slične teme planirani su za drugi dio edukacije u proljeće 2022. godine.

Svi su sudionici edukacije dobili Certifikat AP+ kojeg Savjetovalište za obiteljski smještaj i specijalizirani časopis "Apartman Plus" dodjeljuju malim iznajmljivačima.

Ocjena: 
Nije još ocijenjeno