Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Naporan rad se isplatio

Autor: Matej Lordanić

08.11.2009. 23:00
Naporan rad se isplatio

Foto: Vedran SITNICA



Radio sam na treninzima i strpljivo čekao priliku. Dočekao sam je i nadam se da je ovo samo početak. Nadam se da ću ubuduće dobivati sve više prilika i da ću ih znati iskoristiti – riječi su Ivana Santinija


Epitet igrača utakmice nedvojbeno je zaslužio dvostruki strijelac, 20-godišnji Ivan Santini. On je Zadar napustio već kao kadet, okušao se u inozemstvu, da bi na kraju završio u seniorskoj momčadi Zadra. Prvi put je dobio priliku od prve minute i treneru uzvratio postigavši dva pogotka.
– Radio sam vrlo naporno i to se moralo isplatiti. Ispoštovali smo sve što smo prije utakmice dogovorili u svlačionici. Zahvalio bih i svojim suigračima. Radio sam na treninzima i strpljivo čekao priliku. Dočekao sam je i nadam se da je ovo samo početak. Nadam se da ću ubuduće dobivati sve više prilike i da ću ih znati iskoristiti. Pogotke posvećujem svom pokojnom ocu – u uvodu je kazao Santini pa nastavio:
– Loš teren je ometao i nas i igrače Varteksa. Mi smo se postavili agresivnije, što je ključno kada su uvjeti ovako teški. Zasluženo smo odnijeli bodove. Čestitam protivniku na hrabroj igri, ali mi smo ipak bili bolji.
Santini ima iskustvo igranja u njemačkom Ingolstadtu i austrijskom Red Bull Salzburgu te tvrdi kako mu to iskustvo mnogo znači.
 – Iskustvo iz Njemačke i Austrije mi je jako puno pomoglo. Igrao sam u Ingolstadtu u Drugoj njemačkoj ligi i mogu reći da je ta liga jača od naše. Ovdje kod nas ima puno više prostora i lakše je igrati – kazao je Santini.