Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Teamu MI6 deset odličja u Sloveniji

08.11.2010. 23:00
Teamu MI6 deset odličja u Sloveniji


U Zagorju na Savi u susjednoj Sloveniji održao se istoimeni 27. međunarodni kickboxing turnir koji je okupio 385 sportaša iz 56 klubova iz 10 država.
Nastupili su i članovi Kickboxing klubova Benkovac i Polača, koji na ovakvim turnirima nastupaju pod zajedničkim imenom “Team MI6”.
Za vrhunske borbe pobrinula se Danijela Perković koja je ovogodišnjom predstavom i pobjedama nad teškim konkurenticama iz Slovenije i Hrvatske dvostrukom krunom zaključila sezonu. Danijela je nastupila u semi contactu u dvije težinske kategorije gdje je imala čak 6 borbi i došla do zasluženog najvišeg mjesta na postolju zlatnog odličja. Kristina Jurjević je nastupila u kategoriji do 60 kilograma i osvojila srebro, a u istoj kategoriji njezina klupska kolegica, Karmen Galac je osvojila broncu. Srebrom oko vrata kući se vraća Antonela Peraić koja sve više pokazuje zrelost u borbama. Brončane medalje još su osvojili i Karla Bobanović, Anđela Bobanović, Ivan Miličević, Bruno Mikulić dvije u (semi i light contact).
– Na kraju turnirske godine 27. Slovenia Open se još jednom pokazao izvrstan za ravnokotarske borce koji su pružili dobre borbe te još jednom zasjali na turniru osvojivši ovoliki broj odličja. Osvojenim odličjima sam izuzetno zadovoljan, u sljedećoj natjecateljskoj godini Team MI6 planira pohoditi veći broj međunarodnih turnira i nastaviti tradiciju kao jedan od najboljih klubova u državi – kazao je predsjednik MI6, Elvis Nakić.