Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Nastup na festivalu potvrdilo 39 bendova

Autor: Z L

08.11.2012. 23:00
Nastup na festivalu potvrdilo 39 bendova

Foto: PIXELL



Svoj nastup na festivalu nedavno je potvrdio Amorphis, jedan od najrevolucionarnijih, najprogresivnijih, najpoznatijih finskih bendova


Burning Sea Festival, svojevrsna inačica već održanog Metalfesta, održat će se na Puntamici od 5. do 8. lipnja sljedeće godine, a nastup je već potvrdilo 39 bendova.
Riječ je o jedinom metal-festivalu na morskoj obali. Prošlogodišnje izdanje privuklo je neke od najvećih metal-imena današnjice, a isto nas očekuje i sljedeće godine.
– Burning Sea je jedini metal Open air festival koji se održava neposredno uz morsku plažu. Ako ste umorni od blata i kiše, probajte nešto novo; metal-odmor na zelenom poluotoku, okružen prekrasnim plažama i plavetnilom Jadranskog mora. Doživite jedinstveni grimizni zalazak sunca u području Mediterana i znat ćete zašto se festival održava pod nazivom Burning Sea. Smješten u elitnom turističkom dijelu više od 3000 godina starog grada Zadra, Hrvatska, ovaj festival neće ostaviti hladnim nijednog posjetitelja. Uživajte u mediteranskom duhu, vrućim noćima pod zvjezdanim nebom i mjesečinom, zajedno s najboljim društvom ikada, poručuju organizatori.
Svoj nastup na festivalu nedavno je potvrdio Amorphis, jedan od najrevolucionarnijih, najprogresivnijih, najpoznatijih finskih bendova. Melo-dark rockeri Amorphis ubrajaju se u najvažnije bendove finske metal-scene zbog specijalne i fascinantne glazbe, koja sadrži oštre melodije, izljeve emocija i prepoznatljiv zvuk očaja. Amorphis su više od 20 godina konstanta u svijetu teške, ali ujedno i profinjene glazbe.
VIŠE U TISKANOM IZDANJU