Novoselović: Cilj mi je okupiti članstvo i pobijediti HDZ

Slika korisnika valentinam
Novoselović o kandidaturi za šefa GO-a
Novoselović vjeruje kako zadarski SDP opet može biti jaka snaga
Fabio ŠIMIĆEV
Antun Novoselović

Iako su ga, nakon informacije o njegovoj kandidaturi za šefa zadarskog SDP-a, neki mediji već nazvali "gubitnikom sljedećih lokalnih izbora" Antun Novoselović za naš list kaže kako je motiv njegove kandidature upravo zbijanje redova SDP-a. Poznato je da je Gradski odbor u ovom trenutku u teškoj situaciji jer ih predsjednica Sabina Glasovac već više od pola godine nije okupila. Novoselović pak vjeruje kako zadarski SDP opet može biti jaka snaga, što mu je i bio motiv kandidature:

- Cilj mi je konsolidirati stranku, pojačati njenu prepoznatljivost u javnosti i rad u Gradskom vijeću Zadra, te profilirati veći broj članova i snažnije povezati članstvo kako bismo se okupili i na idućim lokalnim izborima pobijedili našeg političkog protivnika, HDZ i njegove koalicijske partnere - kaže Novoselović, a na pitanje ima li podršku članstva, odgovara da vjeruje kako će ga podržati većina članova.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 1 (1 glasova)

Komentari

Slika korisnika Lakrdija
Covjek, vjeruje iako nije vjernik a, ne zna jer je neznalica. Optimalna opcija za Gradski odbor SDP-a. Moje cestitke svim clanovima SDP-a u Zadru na celu sa drugom Savom Uzurkapom, zamjenikom zamjenika straze KPD Stara Gradiska.........