Turistička nagrada Tomislavu Braliću i klapi Intrade

Slika korisnika valentinam
Promotori hrvatskog turizma
Nagrada će biti dodijeljena na 24. Međunarodnoj smotri turizma, filma i krajobraza Interstas koja će biti održana ovog petka u Solinu
Ovom nagradom Tomislav i klapa će ući u međunarodni Klub zaslužnih za razvoj turizma

Tomislav Bralić i klapa Intarde dobitnici su prestižne međunarodne turističke nagrade Povelja F.E.S.T. 2017. koja će im biti uručena ususret zagrebačkom koncertu koji će održati 8. prosinca u Ciboni. Radi se o nagradi za koju je Izvršni direktorij manifestacije i središnji Odbor F.E.S.T. (Europska federacija turističkih novinara), sa sjedištem u Rimu, odabrao Tomislava Bralića i klapu Intrade kao ovogodišnje dobitnike.

- Povelju koju dobivamo od međunarodnih novinara za promidžbu hrvatskog turizma dolazi kao dokaz da sve što smo radili su znali prepoznati oni čimbenici koji poznaju istinsku vrijednost rariteta klapskog poja. Nastupajući po svim paralelama i meridijanima u kojem obitavaju naši ljudi, ostavljali smo trag zavičaja u kojem stoji u punom sjaju i bogatstvu sva materijalna i duhovna kultura hrvatskog žilja. Nastavljamo dalje s još većim entuzijazmom, rekao je umjetnički voditelj klape Intrade kazao je Davor Petrović.

Nagrada će biti dodijeljena na 24. Međunarodnoj smotri turizma, filma i krajobraza Interstas koja će biti održana ovog petka u Solinu. Ovom nagradom Tomislav i klapa će ući u međunarodni Klub zaslužnih za razvoj turizma. Nakon Solina održat će koncerte u Beču (19. 11.), Koprivnici (2. 12.), Zagrebu (8. 12.), Rijeci (14. 12.), Slovenskim Konjicama (15. 12.)i Zadru (25. i 31. 12.).

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno