NA KAVI U INDIE BARU: Upoznajte zadarske pisce i njihovo djelovanje u posljednjih 10 godina

Slika korisnika bkupcak
Ovoga ponedjeljka
Bit će to ujedno 'Dan otvorenih vrata' za sve ljubitelje pisane riječi koji su zainteresirani i sami se pridružiti udruzi. ZaPis u Zadru djeluje deset godina i okuplja neafirmirane autore ali i pisce koji iza sebe imaju objavljene zbirke, knjige i književne nagrade
ZaPis
Zadarski pisci iz udruge ZaPis

Zadarski pisci okupljeni u udruzi ZaPis u ponedjeljak, 12. studenog u 18 sati, po prvi put održat će književni susret u opuštenom ambijentu zadarskog Indie bara.

Bit će to ujedno 'Dan otvorenih vrata' za sve ljubitelje pisane riječi koji su zainteresirani i sami se pridružiti udruzi. ZaPis u Zadru djeluje deset godina i okuplja neafirmirane autore ali i pisce koji iza sebe imaju objavljene zbirke, knjige i književne nagrade.

"Šareno društvo" - različito generacijski i profesijama, a čvrsto povezano željom za promocijom suvremenog književnog stvaralaštva i poezije u svojem gradu i županiji, očekuje vas na kavi u Indie baru već od 18 sati.

Kalibar bestival, radionica poezije, Knjigozemska, književni natječaji, objava zbirke, kritika i samokritika, pisanje kao potreba i/ili posao... Čuti ćemo mnoge zanimljivosti vezane uz udrugu, upoznati članove i njihov autorski stil, stoga nema razloga da se ne pridružite susretu u Indie baru, poručuju iz udruge ZaPis te dodaju da je ulaz slobodan.(zl)

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 1 (1 glasova)