Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Djecu se poučava na radionicama u Gradskoj knjižnici Biograd

09.11.2021. 12:54


Brojne radionice i edukativni programi s najmlađima stalna su aktivnost biogradske Gradske knjižnice. Poznato je naime, da su već niz godina predškolska i školska populacija redoviti gosti u knjižnici, a s njima se sustavno i intenzivno radi.
Kroz različite programe zavisno o dobi djece, realiziraju se brojni projekti, a interes za takav vid edukacije uvijek je i najzanimljiviji. Ta se praksa nastavlja i ove godine iako u nešto izmijenjenim uvjetima, jer su epidemiološke mjere još uvijek na snazi.
No, u novoj i prostranoj knjižnici ipak se i uz pridržavanju mjera mogu odvijati neki od programa. Tako se ipak kroz mjesec listopad u knjižnici »odradio« ciklus radionica iz projekta »Zrcalo budućnosti«, kazala nam je voditeljica projekta Kristina Barbaroša.
Kroz program radionica uz pregršt smijeha, igre i poučnog razgovora o prijateljstvu, samopouzdanju i onoga što nas čini sretnima, naučilo se puno toga, jer djeca slušaju, propitkuju, uče i dakako pamte.
Radujemo se radu s najmlađima i novim skupinama polaznika, djece školske dobi već 17. i 18. ovog mjeseca, te onih predškolskog uzrasta 24. ovog mjeseca.