Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Djeca “Grdelina” okitila bor

Autor: Jelica Farkaš

08.12.2008. 23:00
Djeca “Grdelina” okitila bor

Foto: Jelica FARKAŠ



Drago nam je što možemo pomoći, a i susreti s djecom uvijek su zanimljivi, kazao nam je direktor poslovnice Branimir Vidić
I ove godine veliki bor u prostorijama poslovnice Erste banke u Biogradu okitile su ruke najmlađih. Ovaj put bili su to polaznici Dječjeg vrtića “Grdelin” iz Pakoštana. Maleni i njihove tete nisu žalili truda te su za veliki bor u holu banke napravili originalne ukrase od makarona koje su kombinirali s drugim oblicima te od njih izradili niz malih pozlaćenih anđela.
U našoj vrtićkoj radionici radi se puno toga od prirodnih materijala i svega onoga što nas okružuje, kazale su tete. Inače biogradska poslovnica Erste banke ima standardno dobru suradnju sa školama i dječjim vrtićima, kojima se uvijek rado odaziva na zamolbe za donacije, a pogotovo u predblagdansko vrijeme.
– Drago nam je što možemo pomoći, a i susreti s djecom uvijek su zanimljivi, kazao nam je direktor poslovnice Branimir Vidić, te dodao kako su ranijih godina poslovnicu kitili mališani iz dječjeg vrtića iz Biograda te Svetog Filipa i Jakova, a ove godine mališani iz Pakoštana. Tako svake godine imamo originalan i zanimljivo okićen bor, koji eto ima i posebnu draž jer je malih ruku djelo.