Borba protiv stigme i prikupljanje sredstava za darove pacijentima

Slika korisnika martinazd
U Gradskoj knjižnici izložene rukotvorine pacijenata Psihijatrijske bolnice Ugljan
Tijekom okupacijske terapije nastaju različite rukotvorine naših pacijenata, te smatramo da je za naše pacijente vrlo korisno, ali i za borbu protiv stigme u društvu, te radove prezentirati u javnosti, poručio je Mavar
Marin GOSPIĆ
Božićni prodajno - izložbeni štand Psihijatrijske bolnice Ugljan

Gradska knjižnica Zadar je tradicionalno i ove godine u svom prostoru omogućila predstavljanje prodajne izložbe različitih rukotvorina pacijenata Psihijatrijske bolnice Ugljan.
»Božićni prodajno - izložbeni štand rukotvorina pacijenata Psihijatrijske bolnice Ugljan«, naziv je izložbe koja je otvorena jučer i može se pogledati do 20. prosinca, a sredstva koja se budu prikupila prodajom, koristit će se za kupnju božićnih poklona pacijentima.
Ravnatelj Psihijatrijske bolnice Mladen Mavar posebno se osvrnuo na značenje okupacijske terapije koju organizira Psihijatrijska bolnica.
- Tijekom okupacijske terapije nastaju različite rukotvorine naših pacijenata, te smatramo da je za naše pacijente vrlo korisno, ali i za borbu protiv stigme u društvu, te radove prezentirati u javnosti, poručio je Mavar.
Hvalevrijedna susretljivost Gradske knjižnice koja je u ovo predbožićno vrijeme otvorila svoja vrata ovoj izložbi.
- Osim što se na ovaj način pridonosi podizanju samopouzdanju pacijenata, ovom se izložbom prikupljaju i određena sredstva koja će se koristiti za kupnju poklona pacijentima, istaknuo je Mavar.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)