Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

DJEVOJČICA MAŠA PROSLAVILA ROĐENDAN U ZADARSKOM AZILU Odrekla se darova i donirala pse

09.12.2020. 09:39


Ovih dana Zadarski azil dobio je pomalo neuobičajenu donaciju. Naime, kako su objavili na svojoj Facebook stranici jedna djevojčica po imenu Maša je svoj deseti rođendan odlučila proslaviti baš u azilu. Okupila je svoje društvo te je umjesto, kako je uobičajeno za njenu dob, u igraonici ili na kućnoj proslavi, deseti rođendan proslavila upravo u azilu.
Također, djevojčica je čak odlučila da umjesto darova počasti pse iz azila.
– Mislimo da ovaj svijet ima budućnost uz ovakvu djecu, je l' da?, rekli su iz Zadarskog azila poželjevši Maši sretan rođendan.
I mi se pridružujemo čestitkama djevojčići, a čestitamo i roditeljima jer su odgojili ovako divno, nesebično i empatično dijete.
Osim ove akcije iz Zadarskog azila pozivaju sve koji su voljni pomoći da im donesu stare deke, poplune, jastuke, kako bi psima olakšali boravak u azilu tijekom nadolazećih hladnih dana.
– Imamo velik broj štenaca kojima je hladno te će nam bilo kakve deke dobro doći, poručili su iz azila te su javili kako su im počele pristizti prve donacije.
Ovaj apel vidjeli su i u grupi Srce zadarsko te su već počeli s akcijom prikupljanja deka, a svi koji žele pomoći mogu osobno odnijeti stvari i hranu u azil te na taj način psima olakšati boravak u azilu.