Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Nitko ne želi kupiti gradski Audi za 70 tisuća kuna

Autor: Suzana Bandić

09.01.2013. 23:00
Nitko ne želi kupiti gradski Audi za 70 tisuća kuna


Danas u 11 sati bilo je predviđeno otvaranje ponuda, međutim, niti jedna ponuda na natječaj od 20. prosinca nije pristigla – rekla je Ivana Dadić, glasnogovornica Grada Zadra


Audi A6 iz voznog parka Grada Zadra, kupljen još za mandata Božidara Kalmete, ni na ponovljenom natječaju nije dobio novog vlasnika.
Natječaj za prodaju ovog automobila, koji je slavu stekao “ulogom” u popularnom domaćem filmu “Što je muškarac bez brkova” snimljenom 2005. godine po istoimenoj knjizi Ante Tomića a u režiji Hrvoja Hribara, nuđen je za 70 tisuća kuna.
Ta cijena u natječaju je navedena kao početna, a ujedno i najniža cijena po kojoj je ovaj osobni automobil prodavan.
– Danas u 11 sati bilo je predviđeno otvaranje ponuda, međutim, niti jedna ponuda na natječaj od 20. prosinca nije pristigla – rekla je Ivana Dadić, glasnogovornica Grada Zadra napominjući kako još nije odlučeno što će biti dalje.
Automobil se prodaje još od rujna, a tada je na tržištu bio ponuđen za dvostruki iznos, odnosno za 150.915,00 kuna.
Automobil se prodaje jer je njegovo održavanje postalo preskupo zbog čega se Grad ujedno i odlučio za nabavku novog automobila. U tijeku je procedura za kupnju VW passata koji bi na leassing-otplatu Grad stajao 290 tisuća kuna.
Audi A6, registracijskih oznaka ZD 100-BO, prodaje se po sistemu “viđeno-kupljeno” bez prava na naknadnu reklamaciju zbog bilo kojeg razloga.