Mala škola plesa na ledu (FOTOGALERIJA)

Slika korisnika admin
Fabio ŠIMIĆEV

Desetak polaznika okupilo se na klizalištu Forum na prvom satu "Male škole plesa na ledu". Učili su osnove plesanja na klizaljkama pod stručnim nadzorom instruktorice plesa i klizanja Vedrane Ivčić. Uvjet za sudjelovanje bilo je poznavanje klizanja, školi su mogli pristupiti već uhodani klizačice i klizači, spremni svoje ledene vještine dignuti na višu razinu.

- Došla su uglavnom djeca, od 8 do 12 godina i jedan stariji gospodin. S obzirom da je ovo bio prvi sat učile su se tehnike zadržavanja ravnoteže u okretu, prebacivanja težine tijela, plesni pokreti... Uglavnom one osnovne vještine plesa na ledu, naglašava Ivčić.

Škola će se održavati svaki dan u 15 sati, osim vikendom, a na programu će biti jedan dnevni termin u trajanju od 45 minuta. Vedrana dodaje da bi za savladavanje nekih osnova plesa trebalo odraditi barem pet termina.

- U programu su instrukcije plesa u paru kao i vježbanje samostalnih plesnih pokreta na klizaljkama. Sama ideja za školu plesa je potekla nakon natjecanja u plesu na ledu, koje smo ovdje imali prije desetak dana i koje je pobudilo velik interes. Ljudi su bili oduševljeni natjecanjem pa smo zaključili da bi bilo dobro pokrenuti i školu plesa na ledu, naglašava voditelj klizališta Ivan Musić. Klizalište Forum će biti otvoreno do 18. siječnja. Jedan termin škole plesa stoji 30 kuna, a prijave i informacije se vrše na blagajni klizališta i broj 091 45 25 904.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno