Dječaci Škole košarke Zadar nastupili na dva turnira

Slika korisnika valentinam
Zadranima Sportklubov turnir u Splitu
Autor: 
ŠK Zadar
POKAZALI MIŠIĆE - Dječaci ŠK Zadar

Članovi Škole košarke Zadar pobjednici su turnira Basket 4 Kids održanog na splitskim Gripama u organizaciji Sportkluba. Pod vodstvom Alena Zdrilića Zadrani su upisali tri uvjerljive pobjede. Turnir se igra paralelno u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori i Bosne i Hercegovini. U Hrvatskoj se igra u četiri skupine (Slavonija, Zagreb i okolica, Istra i Kvarner i Dalmacija). Završni turnir, na kojem će nastupiti deset momčadi, održat će se u svibnju ove godine u Beogradu za vrijeme trajanja Final Foura Eurolige.

Rezultati Zadra: Dražen Petrović 43:31, Split 65:21, DOŠK 80:20.

Prethodno je Zadar nastupio i na turniru u Zagrebu na kojem je pobijedio Ulm (65:62), i Zemun (41:37) te je izgubio od Cedevite (39:42). Tako je nastup u konkurenciji četiri momčadi završio na trećem mjestu.

Za ŠK Zadar na turnirima u Zagrebu i Splitu nastupili su: Šimun Dijan, Filip Skelin, Niko Batović, Andrija Diklan, Toni Torbarina, Frane Šango, Niko Šare, Vito Perković, Michael Ružić, Luka Bilokapić. Šimun Lončar, Manuel Dundović, Lovre Fabulić, Bruno Maraš, Roko Zdrilić, Domagoj Batur, Ivan Baričević. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 4 (1 glasova)