Branko Dukić: Ovakvi projekti u konačnici podižu kvalitetu života građana

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika martinazd
Zadarski gradonačelnik o radovima u Tuđmanovoj
Grad Zadar nema ingerenciju nad radovima u Tuđmanovoj, ali i idući tjedan će gradonačelnik sa suradnicima održati koordinacijski sastanak s upravom Hrvatskih cesta i obići aktualne projekate
VEDRAN SITNICA
Branko Dukić, gradonačelnik Zadra

Ovih dana u Zadru se otvorila aktualna teme koja muči velik broj građana - radovi u Tuđmanovoj ulici. Ovu goruću gradsku temu komentirao je i zadarski gradonačelnik Branko Dukić. Evo što kaže.
- Dio prometnica u gradu Zadru je, kao što vam je poznato, pod upravljanjem Hrvatskih cesta koje autonomno odlučuju o dinamici izvođenja radova na tim prometnicama. S obzirom na izuzetan broj projekata Hrvatskih cesta na području grada Zadra, u stalnoj smo komunikaciji i koordinaciji s njima, te gradske službe u tim rekonstrukcijama i projektima pružaju podršku u okviru svojih nadležnosti. ​Prema informacijama koje imamo, rok završetka radova u Ulici dr. Franje Tuđmana je 22. veljače 2020. godine. Istina je da se kasni s dijelom radova od Ulice Ante Starčevića do Puta Murvice što zbog velikog broja kišnih dana i blagdana, no izvođač planira intenzivirati radove u siječnju i veljači kako ne bi došlo do probijanja rokova. I idući tjedan imamo koordinacijski sastanak s upravom Hrvatskih cesta i obilazak aktualnih projekata jer nas osim rekonstrukcije prometnice u Tuđmanovoj ulici, uskoro očekuju i rekonstrukcije prometnica Put Biliga, Hrvatskog sabora, obilaznice, raskrižja Žmirići, nastavak rekonstrukcije prometnice D8 od Ulice Ante Starčevića (Bulevara) do Crnog u sklopu koje će biti izgrađena i kanalizacija za MO Crno. Zajedno s obnovom prometnica koje provodi Grad Zadar, takvi projekti doprinose razvoju prometnog sustava grada, bolje i sigurnije prometovanje i ukupno podižu kvalitetu života građana Zadra, komentirao je Branko Dukić.

INTENZIVIRAT ĆE RADOVE

Rok završetka radova u Ulici dr. Franje Tuđmana je 22. veljače 2020. godine. Kasni dio radova od Ulice Ante Starčevića do Puta Murvice zbog velikog broja kišnih dana i blagdana, no izvođač planira intenzivirati radove u siječnju i veljači kako ne bi došlo do probijanja rokova.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 1 (2 glasova)