Raštane dobile novog sponzora

Slika korisnika admin
nk_rastane_2
Ivan JAMIČIĆ
NK Raštane

Novi sponzor momčadi trećeligaša Raštana je njemačka firma Jako iz Karlasruhea, čiji je zastupnik za RH sa sjedištem u Kninu Zadranin Rafael Sušić.

Sponzorski ugovor je potpisan za iduće tri godine, a tvrtka Jako je za početak darovala kompletnu opremu za seniorsku momčad Raštana, trenirke i dresove koje će jesenski lideri Treće HNL - jug nositi ovog proljeća u nastavku prvenstva.

Zrmanju pojačali Jurjević i Medun

Desetak dana traju pripreme nogometaša Zrmanje koje sa svojim stručnim stožerom vodi trener Ante Serdarević. Nepoznanica je Jure Karamarko, jedan od najboljih napadača. U potrazi je za novim klubom i njegova budućnost u Zrmanji Ante Jurjević i Frane Medun.

- Zadovoljan sam odrađenim, a najveći problem predstavlja što i dalje ne znamo na koji sastav ćemo računati. Dolaskom Jurjevića i Meduna dobili smo dodatnu dimenziju u organizaciji igre. No oni se još moraju dokazati - kazao je trener Ante Serdarević.

I. GJERGJA

Šarić želi "jedinicu"

Vratar Josip Šarić pristupio je momčadi trećeligaša Velebita. Prije toga branio je za Koprivnicu, našao se na vratima Slavena Belupa, Croatije iz Sesveta, a branio je i za Novalju.

- S ljudima iz Velebita brzo sam se dogovorio. Drago mi je da sam tu - kaže Šarić, koji očekuje da će se nametnuti treneru i izboriti mjesto na vratima.

- Ne bojim se konkurencije. Radim s jednim od najboljih trenera, Radenkom Šimunovom, i svakim danom se osjećam sve spremniji.

I. GJERGJA

Fenjeraši počinju danas

Među posljednjima u Zadarskoj županiji u četvrtak 10. veljače počinju s pripremama i nogometaši Bibinja. Nakon uobičajene prozivke u 17 sati trener Nado Kovačević će početi sa svakodnevnim treninzima na mjesnom igralištu Franko Lisica. O eventualnim igračkim promjenama jesenskih fenjeraša u ŽNL Zadar znat će se nakon početnog okupljanja, a za sada su samo dva mlada igrača Mate Lukić i Dado Milanović (18-godišnji vezni) otišli među juniore prvoligaša Zadra.

Nakon dvije pobjede, treća provjera

Nakon što su u dvije pripremne prijateljske utakmice izvojevali dvije pobjede u gostima (2:0 protiv Podgradine i 3:0 protiv Zrmanje u Obrovcu), nogometaši pridraškog četvrtoligaša Hajduka nastavljaju sa svakodnevnim treninzima na mjesnom igralištu Mile Čulina Bulin. Što se tiče igračkog kadra Pridražana, momčad se kompletira povratkom ozlijeđenih i odsutnih (Blaž i Antonio Zubčić, Marino Čulina, Antonio Pintur), a postoji mogućnost angažmana 21-godišnjeg napadača Stipe Čulinine, koji je igrao za četvrtoligaša Dragovoljca iz Poličnika. Inače, prema riječima trenera Jure Čuline sljedeću provjeru Hajduk će imati u nedjelju 13. veljače kada gostuju u Polači.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno