Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Dan žena uz glazbenu čaroliju Harija Rončevića

09.02.2012. 23:00
Dan žena uz glazbenu čaroliju Harija Rončevića


Hari Rončević, jedan od najautentičnijih dalmatinskih kantautora, održat će koncert 8. ožujka u Arsenalu.
Hari Rončević se široj javnosti prvi put predstavio 1994. na “Melodijama Hrvatskog Jadrana”, kada je za svoju pjesmu “Getanin” osvojio 1. nagradu struke, ali i simpatije publike (3. nagrada). Nakon uspjeha “Getanina”, iste godine Hari izdaje i svoj album prvijenac “Buntovnik s razlogom”, potvrđujući njime svoj osebujni glazbeni izričaj i angažirani način interpretacije tema sa društvene margine. U prepoznatljivom autorskom raspoloženju, nastaju i slijedeća dva albuma “Žigolo” i “Mulac”, da bi album “Još tvog je poljupca” obilježio svojevrsni preokret u Harijevom glazbenom stvaralaštvu. Tijekom cjelokupne glazbene karijere često je surađivao i s ostalim hrvatskim pjevačima te su se  njegovim skladbama publici predstavili mnogi poznati glazbenici.
Prvi puta splitski kantautor dolazi u Zadar u pratnji ženskog  gudačkog kvarteta  te ćete imati priliku čuti njegove pjesme u jednom sasvim novom ruhu.
 Hari za svoje obožavatelje priprema pravu glazbenu poslasticu  kojom će zasigurno obradovati mnoge Zadranke i Zadrane. Početak koncerta najavljen je u 21 sat, a cijena ulaznice je 60 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u Arsenalu, putničkoj agenciji Aquarius te Dallas music shopu od 29. veljače.