Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Zadar u Novigradu igrao protiv Križevaca

09.02.2012. 23:00
Zadar u Novigradu igrao protiv Križevaca


U prijateljskoj pripremnoj utakmici nogometaši Zadra odigrali su utakmicu s trećeligašem Križevcima, koji se nalaze na pripremama na Pagu.
U živoj i zanimljivoj utakmici gosti su u 20. minuti golom Čorića poveli 1:0. Na 1:1 u 27. minuti izjednačio je Mršić s 11 metara u lijevi donji kut. U 86. minuti Ivančić je nakon udarca iz kornera pogodio mrežu za 2:1 što je i konačni rezultat ove utakmice.
Zadar je tijekom cijele utakmice imao prevlast u igri i ova utakmica mu je puno značila za sljedeću utakmicu u utorak kada igraju s drugoligašem Novaljom. Pred trenerom Zebićem ostaje još puno posla do početka prvenstva.


 ZADAR – KRIŽEVCI 2:1


NOVIGRAD – Igralište Bravarići. Gledatelja: 50. Sudac: Domagoj Knez (Zadar). Pomoćnici: Neven Šimunac (Lišane Ostrovičke) i Ante Dević (Obrovac). Strijelci: 0:1 Čorić (20′), 1:1 Mršić (25′ – 11 m), 2:1 Ivančić (86′).
ZADAR: Gluić, Surać, Prahić, Jović, Gržan, Begonja, Mršić, Fuštar, Ivančić, Vasilj, Jerbić. Još su igrali: Borgeloti, Šare, Banović, Ćurjurić, Tokić, Sarić. Trener: Dalibor Zebić.
KRIŽEVCI: Vrbančić, Cukor, Blagaj, Salamet, Bošković, Kemenović, Đurec, Lepčić, Rumenjak, Ćorić, Zemljak. Još su igrali: Budža, Kovačić, Orešaj, Kranjčević, Car, Bukvić, Švager, Nikšić. Trener: Dražen Kemenović.