Danas o potrazi za naftom u Jadranu

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Autor: 
Katastrofa u Meksičkom zaljevu napomena je koliko pogubna ovakva istraživanja mogu biti po okoliš

Danas u 11.00 sati u prostorijama Velike vijećnice Doma Zadarske županije, održava se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o "Strateškoj studiji o vjerojatno značajnom utjecaju na okoliš Okvirnog plana i programa istraživanja i eksploatacije ugljikovodika na Jadranu"

Izlaganju će biti nazočni predstavnici Agencije za ugljikovodike i predstavnici izrađivača Studije, tvrtka "Ires ekologija" d.o.o., koji će nazočnima odgovarati na postavljena pitanja.

Studija je dostupna javnosti na službenim web stranicama Ministarstva gospodarstva http://www.mingo.hr/page/strateska-studija-o-vjerojatno-znacajnom-utjeca... zajedno sa obrascima za sudjelovanje u javnoj raspravi.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe o Studiji mogu se dati do zaključenja javne rasprave najkasnije do 16. veljače 2015. godine, putem obrasca za sudjelovanje u savjetovanju na e-mail adresu: rudarstvo@m ingo . hr ili na adresu Sektora za rudarstvo Ministarstva gospodarstva, Ulica grada Vukovara 78, Zagreb, s naznakom: "Javna rasprava o Strateškoj studiji o vjerojatnom značajnom utjecaju na okoliš Okvirnog plana i programa istraživanja i eksploatacije ugljikovodika na Jadranu".

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno