Pobijediti Kozalu da ne pođe po zlu

Slika korisnika admin
Autor: 
Marin GOSPIĆ

U prvom pokušaju utakmica je zbog nevremena i loše situacije na prometnicama odgođena. Prvi termin bio je prošle subote u 18.30 sati. Zadar i Kozala odmah brzo su dogovorili novi datum međusobne utakmice u 14. kolu Prve lige i to za večeras u 19.30 sati. Ne bude li nove kataklizme na cestama nakon kratkog zatišja eto rukometa ponovno u Mocirama. Protiv Metkovića 1963 u prošlom kolu bod osvojen na domaćem terenu ocijenjen je uspjehom. Zato će se protiv Kozale tražiti pobjeda.

- Kozala preferira potpuno drugačiju igru od Metkovića i na to ćemo morati naći odgovor. Imaju dosta mladih igrača koji kruže oko zone i traži neku rupu kroz koju bi se mogli probiti. Pripremili smo se za tu utakmicu koliko smo mogli, upoznati smo s načinom igre protivnika i očekujem naše pravo izdanje - kaže Roko Paleka, trener Zadra.

Pravo izdanje značilo bi ponoviti izvedbu protiv Metkovaca.

- Razina borbenosti na toj utakmici treba nam biti smjernica i za dvoboje koji su pred nama. Osim toga, protiv Metkovića smo igrali strpljivo i nismo se gubili ni kada se činilo da nam rezultat izmiče iz ruku.

Domaći teren jak je zadarski adut. U posljednjih 11 domaćih nastupa Palekini igrači upisali su devet pobjeda i dva remija. S druge strane, Kozala je lani oba puta pobijedila Zadar. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno