Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Dajte nam vlast, pošteno ćemo krast

09.03.2011. 23:00
Dajte nam vlast, pošteno ćemo krast


S blagoslovom Općine Pakoštane i dobronamjernih sponzora glavni krivci za prvog uopće organiziranog maškaranog ludila u Dragama bili su mjesni odbor s predsjednikom Zoranom Barešićem te mladi supružnici Antonio i Lorena Rašin.
Unatoč hladnoj buri u šatoru i uokolo njega na Pijacalu ravnopravno su sudjelovale maškare svih generacija i svih društvenih profila koje su na Poklade zajednički stvorile zagrijanu atmosferu. S motom “Dajte nam vlast, pošteno ćemo krast” maškare su za samo nekoliko trenutaka pridobile simpatije dragarskog puka. Kako i ne bi kada su u izobilju besplatno imali jesti i piti te se sladiti šećernim sladoledom.
Svi su bili razdragani osim Tome, uhićenog i osuđenog krivca za sve i svašta. Nisu pomogle ni molbe i žalbe te je život okončao u plamenom ognju.
Program je osim Antonija i Lorene vodio Marko Barešić Omer, dok su za višeminutni vatromet bili zaduženi Švabo i Nediljko Stojanov. Zabava se u noćnim satima preselila preko puta u restoran Mediteran gdje je urnebesnu zabavu začinio mladi zadarski Zaratinio bend.