Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Filipović: Jedva čekam ući u ring

09.03.2012. 23:00
Filipović: Jedva čekam ući u ring


Kroz petnaest minuta u ringu svaki od nas dvojice će dati sve od sebe za pobjedu – tvrdi Mirko Filipović uoči večerašnjeg dvoboja sa Sefom


Arena Zagreb večeras će biti odredište svih zaljubljenika u ekstremne borilačke sportove. Naime, pod njenim svodovima u 19 sati počinje spektakl pod nazivom “Cro Cop Final Fight”, čiji su glavni akteri, Mirko Filipović i Ray Sefo.
– Svog suparnika iznimno cijenim. Ray i ja poznajemo se već trinaest godina. Kad smo se jednom sreli u Las Vegasu, otišli smo na piće i napričali se. Kroz petnaest minuta u ringu svaki od nas dvojice će dati sve od sebe za pobjedu, a nakon toga ćemo se ponovo zagrliti. Sefo mi ništa nije napravio. Barem za sada, ha, ha… Uvjeren sam da je na meč došao u dobroj formi, a ja se osjećam odlično. Ne mogu dočekati da uđem u ring – poručuje Mirko.
Novozelandski borac nudi slične tonove, uz jamstvo da će netko “zaspati” prije zadnjeg zvuka gonga.
– Osjećam se odlično. Inače sam trenirao šest dana tjedno, a nakon što smo dogovorili borbu još sam i pojačao treninge. Ovakva prilika se ne smije propustiti. Dakle, što se moje pripremljenosti tiče, dovoljno je reći da u Los Angelesu zapravo i živim u vježbaonici u kojoj radim – tvrdi Sefo.
Njihova borba bit će šlager večeri, s početkom u 22 sata. Prije Filipovića i Sefa na rasporedu je osam odmjeravanja snaga boraca sa svih strana svijeta, što će reći da je spektakl zajamčen za sve one koji vole ovakvu vrstu sporta. Prva borba na rasporedu je u 19 sati, a do izlaska Filipovića i Sefa, u ringu će se okušati Ivan Posavec i Miran Fabjan, Sahak Parparijan i Toni Milanović, Stefan Jelić i Michael Duut, Agron Preteni i Assi Guy Pacome, Mladen Kujundžić i Marin Došen, Mladen Brestovac i Mourad Bouzidi, Igor Jurković i Freddy Kemayo te Daniel Ghita i Sergej Jaščenko.