Žene s osmijehom plesale i pjevale do jutra

Slika korisnika admin
Velimir BRKIĆ

Međunarodni Dan žena, nekada popularni "8. mart", koji se slavi diljem svijeta, zasigurno se najveselije proslavio u Biogradu  na Moru. U humanitarno nagradno gastro glazbeno plesnoj manifestaciji udruge Žene s osmijehom sa sjedištem u Sv. Filip i Jakovu, u restoranu Rene na katu Bure centra bila je to zasigurno najžestvenija i najvatrenija zabava u Zadarskoj županiji.

- Ovog puta nam se pridružila zadarska Udruga umirovljenika Jazine  1 i KUD Sv. Donat iz Zadra. Ovdje ima žena iz biogradskog i zadarskog  područja, ali i iz šibenskog kraja, ponosno će Miluška Zelelantov iz  udruge Žene s osmijehom.

Nakon bogatog i izuzetno ukusnog jela pod voditeljskom palicom  popularnog voditelja i animatora Tota i DJ Kreše krenula je ženska zabava do "posljednje kapi znoja", njih točno 105. Upravo onako kako  žene znaju kad su bez svojih supruga, zaručnika, prijatelja ili možda  ljubavnika.

- Osmijehom častimo jedna drugu pošto smo iza vrata ostavile svakodnevne brige, vinuli se u visine veselja, govori Manda Kaštelanac.

U povodu Međunarodnog dana žena bila je to urnebesna zabava s  koje se uzavreli plesni podij počeo napuštati tek u sitnim noćnim satima.

- Baš nam je lipo, ma prilipo je biti sa svojim prijateljicama u svim  prigodama pa i za Dan žena, govori Ana iz grupe sukošanskih žena.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno